top of page

Over Ons

Zorgeloos genieten, geld besparen en duurzaamheid binnen een gezond huis. Dat wilt u toch ook?

Over Dutch Solar Central

Dutch Solar Central is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen in heel Nederland, als één van de modernste aanbieders van duurzame energie. 

Onze eigen specialisten leggen de zonnepanelen binnen één dag op uw dak. Ook zullen ze voordat ze starten nog een keer de installatie met je doornemen. 

Dutch Solar Central biedt u een assortiment met A-merk producten. Hiermee krijgt u altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen. Wij geven gratis professioneel advies op maat en helpen u persoonlijk bij elke stap in het proces. Dutch Solar Central werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij u aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen.

Ons assortiment kenmerkt zich door kwalitief hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste standaarden. Kwaliteitsstandaarden en kwaliteitsborgingsystemen zijn uiterst belangrijk voor de installatie en aanschaf van zonne-energiesystemen. Uiteindelijk bedraagt de geschatte levensduur van een installatie aanzienlijk meer dan 25 jaar en wordt de energieproductie van zonnepanelen voor geruime tijd door de fabrikant gegarandeerd. Veelal tot ruim 80% van het oorspronkelijke nominale vermogen van de panelen.

Dutch-solar-central.png
zonnepanelen.jpg
  • Facebook - Dutch Solar Central
  • LinkedIn - Dutch Solar Central
  • instagram Dutch Solar Central
Dutch-solar-central.png

Dutch Solar Central is een Nederlands bedrijf, die zich gespecialiseerd heeft in het installeren van zonnepanelen. Wij vinden het belangrijk dat de focus op de klant ligt en we daardoor de klant maximale zekerheid kunnen bieden. Heeft u nog vragen over ons of wilt u een gratis offerte op maat? Klik dan hier

Bij het plaatsen van zonnepanelen komt nogal wat kijken. Het is een technische klus waarbij veiligheid erg belangrijk is. Daarom leiden we onze installateurs speciaal op voor deze klus. Zij weten precies hoe ze volgens de vastgestelde veiligheidsnormen moeten werken en beschikken over de juiste certificering. Hierdoor weet u zeker dat uw systeem goed is geïnstalleerd en aangesloten, zodat u op een veilige manier uw eigen energie opwekt.

bottom of page