top of page
dsp.jpg

Lees meer over ...

Waarom Dutch Solar Central?

Het aanschaffen van zonnepanelen heeft veel voordelen, maar waarom kiest u voor Dutch Solar Central?

 

  • Dutch Solar Central gaat uit van uw persoonlijke wensen en geeft u een aanbod op maat. Wij hanteren hoge kwaliteitsstandaarden, beloven u het hoogste rendement en een zorgeloze duurzame toekomst. 

 

  • Alleen de top 2% van zonnepanelen fabrikanten mag zichzelf een Tier 1 fabrikant noemen. Dutch Solar Central hanteert Tier 1 merken, daardoor kunt u het hoogste rendement behalen.

  • Wij werken met panelen van Panasonic, die veel voordelen hebben tov concurrenten, zo is het uithoudingsvermogen gegarandeerd minimaal 86,2 % na 25 jaar. 

 

  • Bij panelen van een lager segment heeft u op lange termijn minder rendement waardoor u duurder uit bent. Daarom werkt Dutch Solar Central uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit, waarbij wij de prijs-kwaliteitverhouding ook zeer belangrijk vinden.

 

  • Wij snappen dat u druk bent en willen u zoveel mogelijk ontzorgen. Zo kunnen wij voor elke particulier de BTW teruggave regelen, een financiering aanvragen, kijken of u in aanmerking komt voor subsidies en geven wij uitgebreid advies en overzicht in onder andere uw toekomstige opbrengsten. Wilt u advies op maat, vraag dan vrijblijvend advies aan! 

Oog voor kwaliteit

De beste producten en materialen. Volgens de hoogste standaard.

Ervaren personeel

Onze ervaren vakmensen vinden altijd de juiste oplossing.

Duurzaam uit overtuiging

Onze ambitie:

een veilige, gezonde en rendabele woonomgeving voor iedereen.

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd en gefocust op ons aanbod.

De voordelen van Dutch Solar Central in het kort:

-Kwaliteit.

Dutch Solar Central levert kwaliteitsmerken zonnepanelen op uw dak

 

-Duurzaam.

Wek uw eigen energie op met de zonnepanelen van Dutch Solar Central

-Persoonlijk en gespecialiseerd.

Met het personeel van Dutch Solar Central ervaart u

deskundigheid en persoonlijke service

-Betrouwbaar en veilig.

De installateurs van Dutch Solar Central werken volgens de

NEN1010-normen waardoor betrouwbaarheid en veiligheid is gewaarborgd.

zonnepanelen nederland.jpg
Dutch-solar-central.png

Betrouwbare en veilige energie

Dutch Solar Central heeft als missie om iedereen te kunnen laten bijdragen aan de energietransitie. Door schone energie te gebruiken van de wind en zon, en te zorgen dat het er is wanneer je dit nodig hebt, geven we jou een autonoom leven, waarin je onafhankelijk bent van het net. Dutch Solar Central bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Mogelijk gemaakt door slimme software.

Dutch Solar Central biedt u een assortiment met A-merk producten. Hiermee krijgt u altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen. Wij geven professioneel advies op maat en helpen u persoonlijk bij elke stap in het proces. Dutch Solar Central werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij u aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen.

Meisje die op Gebied bij Zonsondergang l

Klaar voor de toekomst?

SHOP NOW

Lees meer over zonnepanelen

bottom of page